Main Sponsors

SBL-Premiären i Södertälje 7-8 Oktober - ✔️ Matcherna ✔️ Tiderna ✔️ Mer info
Publicerad: 2023-10-01
SBL-premiär 23-24
Både datum- och uppladdningsmässigt närmar sig säsongspremiären 23-24. Här är senaste nytt om premiärhelgen i Södertälje.

SBL dams ligaförening har sedan en tid kontrakterat en projektledare till SBL-premiären 7-8 oktober, Ida Törnkvist. Hon är nyutexaminerad från Sports management-linjen i Örebro och har en lång basketbakgrund med Arvika Basket som moderklubb, och nu representerar hon Lidingö Basket i Basketettan. 

Matcherna för premiärhelgen i Täljehallen är fördelade på två dagar, där de första två matcherna spelas på lördag eftermiddag och de resterande fyra under söndagen. Samtliga matcher spelas i Täljehallen och kommer under söndagen avlösa varandra, så basketfantasten kan spendera en heldag i Täljehallen och se topp-basket från (nästan) morgon till kväll. 

Biljetter köps på https://bit.ly/SBL-Premiar-Biljetter. Biljetter för ungdomslag kostar enbart 500 kr för hela laget (max 15 pers). Köp lagbiljetter genom att mejla till [email protected]. 

Frisk & Fri föreläser kommer under SBL-premiären hålla en gratis föreläsning på söndagen som riktar sig till ungdomar 13 år och uppåt, tränare, aktiva och andra. Temat är självkänsla, ideal, sociala medier, sund träning och ätstörningar. Föranmälan krävs och görs på https://bit.ly/FriskoFri-SBLPremiaren.

SPELSCHEMAT

Lördag 7/10

15:00 | Uppsala Basket - Mark Basket

17:15 | Norrköping Dolphins - Högsbo Basket

Söndag 8/10

10:00 | IK Eos - Östersund Basket

12:15 | AIK Basket - Sjuhärads Basket

14:30 | Alvik Basket - Luleå Basket

16:45 | Södertälje BBK - Visby Ladies

SBL
Officiell Bolleverantör