Main Sponsors

Nytt webbsändnings-avtal – Så ser du ditt lags matcher
Publicerad: 2023-10-06
Säsongen 23-24
En kombination av nytt och gammalt när SBL dam med hjälp av ett historiskt avtal kan nå en bredare publik och ses på fler plattformar än någonsin tidigare.

Säsongen 23-24 vet vi redan på förhand kommer bjuda på den mest webbsända säsongen av SBL dam någonsin. Alla matcher sänds på sbldamplay.se, precis som den föregående säsong, men 23-24 kommer även nio lag omfattas av det avtal som SBL dams ligaförening skrivit med Bonnier/NTM/Gota Media som gör att SBL dam även visas på ett tvåsiffrigt antal lokaltidningar. 

Det gör att för nio av tolv lag sänds matcherna på både sbldamplay.se och en eller i vissa fall två lokaltidningar. Har man en prenumeration/premiumabonnemang på nedan listade lokaltidningar kan man se det lokala lagets matcher på lokaltidningswebben. Övriga matcher kan man se på sbldamplay.se som Pay Per View (99 kr/match) eller via månadsabonnemang (149 kr). Köper man ett månadsabonnemang går 80% av intäkten direkt till det lag du väljer när du startar abonnemanget.

Vill man se alla matcher under hela grundserien är sbldamplay.se stället att skaffa abonnemang på, medans om man är intresserad av enbart sitt egna lag kan lokaltidningarnas abonnemang passa bättre. 

HÄR SÄNDS DITT LAGS MATCHER 23-24

AIK: SBL Dam Play

Alvik: SBL Dam Play

Eos: Sydsvenskan och SBL Dam Play

Högsbo: SBL Dam Play

Luleå: NSD, Norrbottens-Kuriren och SBL Dam Play

Mark: Borås Tidning och SBL Dam Play

Norrköping: Norrköpings-Tidningar och SBL Dam Play

Östersund: Östersunds-Posten, Länstidningen i Östersund och SBL Dam Play

Sjuhärad: Borås Tidning och SBL Dam Play

Södertälje: Länstidningen och SBL Dam Play

Uppsala: UNT och SBL Dam Play

Visby: Hela Gotland och SBL Dam Play

SBL
Officiell Bolleverantör